A Szeretetláng Imacsoport célja a családok megmentése, a papok megszentelődése és a tisztítótűzben szenvedők kiszabadítása sok ima és engesztelés segítségével. 
„Szűz Mária Szeptlőtelen Szívének Szeretetlángja” néven vált ismertté az a Lelkiségi Mozgalom, amely Kindelmanné Erzsébet asszony († 1985) magán kinyilatkoztatásai nyomán terjedt el a világon, jelenleg 77 országban főpapi elismeréssel. Első üzenet 1962. április 13-án, Fájdalmas pénteken történt.Lelkisége az egész emberiségre kiható, szívről-szívre való szeretet-áradást hirdeti: „tüzet tűzzel fogunk oltani, a gyűlölet tüzét a szeretet tüzével!”. Célja a családok megmentése, a papok megszentelődése és a tisztítótűzben szenvedők kiszabadítása imával és engeszteléssel! 
2001. májusában került sor az első Országos Szeretetláng találkozó megrendezésére, a rákosszentmihályi Szent Mihály templomban.
Hazánkban Erdő Péter bíboros érsek hagyta jóvá a mozgalmat 2009. június 5-én.
A Szeretetláng Imacsoport minden nap szervez ima-találkozókat a városban, templomunkban minden hétfőn 16:15-kor találkozik;  többek között a Néri Szent Fülöp Katolikus Általános Iskola tanáraiért, tanulóiért, szüleikért, valamint a papi és szerzetesi hivatásokért imádkozik, majd szentségimádáson és szentmisén vesz részt. 
A Csömöri úti szervita kápolnában csütörtökönként 15:15-kor az irgalmas és a rendes rózsafüzér elimádkozását engesztelő imaóra és szentmise követi.
Erdő Péter bíboros úrtól a lelkiségi mozgalom 2012-ben megkapta a VI. Székely Bertalan u. 25. alatti kápolnát lelki központként, ahol minden hónap 3. keddjén a családokért imádkoznak a mozgalom tagjai és a hívek. Az ima-alkalmak 16 órakor kezdődnek, 17 órakor szentségimádás, melyet egy szentmise követ, végül a jelenlévők áldásban részesülnek az oltáriszentséggel. 
  
Mindenkit szeretettel várnak a kerületi és a központi ima-alkalmakon is. 
 
Tolvaj Endréné Irénke, 30/912-9915


Fejlesztő: teggerweb.hu