Plébániánk hirdetései, márc. 10.


1.     Nagyböjtben péntekenként a szentmise előtt, ½ 6-kor kezdve közösen imádkozzuk a Keresztutat. Szeretettel hívunk mindenkit a közös keresztútjárásra.
 
2.     Szombaton márc. 16-án a Szeretetláng mozgalom lelkinapot tart templomunkban. A délutánig tartó programokba bárki bekapcsolódhat, 12 órakor lesz szentmise, melyet Héray András atya celebrál.
 
3.     Az elsőáldozásra készülők foglalkozása a vasárnapi 9 órai szentmiséhez kapcsolódik a plébánián. A bérmálkozásra készülők számára csütörtökön vagy hétfőn van felkészítés. A jegyeskurzus foglalkozásainak időpontja hétfőnként este 7 óra.
 
4.     Nagyböjti lelkigyakorlatunkat két hét múlva, március 22-én, 23-án és 24-én tartjuk. Ezen a három estén Bokros Levente csömöri plébános atya lesz segítségünkre a felkészülésben igehirdetéssel és gyóntatással.
24-én, vasárnap az esti szentmisében a betegek kenetének a kiszolgáltatására is sor kerül. Idős, betegségekkel küzdő testvéreinket kérjük, hogy éljenek a lehetőséggel, és járuljanak a betegek szentségéhez! Aki a betegek kenetét szeretné felvenni, iratkozzon fel a sekrestyében, vagy az irodában.