Hirdetések szeptember 8-án


9-én, hétfőn este 7 órakor plébániánk Képviselőtestülete gyűlést tart, tisztelettel várjuk a testület tagjait.
 


14-én, szombaton este a szentmise után „Mester és tanítványa” címmel orgonakoncert lesz a templomban Deák László és Laczó Brigitta közreműködésével. Mindenkit szeretettel hívunk!
    


15-én, vasárnap a 9 órai szentmisére várjuk az önkormányzati iskolákba járó hittanos gyerekeket tanévnyitó szentmisére!
15-én lesz a csömöri úti Fájdalmas Szűzanya kápolna búcsúja. 10 órakor lesz szentmise, amelyet Tomka Ferenc atya celebrál.
15-én az esti szentmisében emlékezünk meg Fülöp Dezső atya halálának évfordulójáról. A szentmisét Dezső atya kedves tanítványa, Neruda Károly atya mutatja be.
 


21-én, szombaton délután Forráspont - Még egy nap Jézussal címmel ifjúsági találkozó lesz a BOK-csarnokban. A résztvevőknek előre regisztrálni kell: https://www.iec2020.hu/hu/forraspont / Regisztráció
    

22-én vasárnap délután 15.30 órai kezdettel Kórustalálkozó lesz a templomunkban környékbeli kórusok, énekkarok részvételével. Hívunk és várunk minden énekszerető embert!
 


29-én tartjuk templomunk Szent Mihály-búcsúját. Délelőtt csak egy szentmise lesz. A 10 órakor kezdődő ünnepi szentmisét Füzes Ádám atya celebrálja. A szentmise után körmenet lesz, amit műsor követ a templomtéren.
 

Október 16-án, szerdán kirándulásra, zarándoklatra megyünk Pozsony-Máriavölgy-Komárom úti céllal. Érdeklődni, jelentkezni az irodában lehet.