Kedves Híveink!
 
A COVID-19 járvány terjedésének megelőzése érdekében összhangban a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia kötelező érvényű rendelkezésével Plébániánk területén az alábbi intézkedéseket hozzuk:

 Március 21-től, szombattól, templomunkban felfüggesztjük a nyilvános liturgiák végzését. Híveinknek javasoljuk az online szentmise közvetítésekbe való bekap-csolódást, illetve a lelki áldozást. Templomunkat a megszokott időben nyitva tartjuk, egyéni imára lehetőséget biztosítva. Szentmisét naponta bemutatunk a hívek részvétele nélkül.
 
A plébániai irodán március 23-tól, hétfőtől, félfogadási időt nem, csak ügyeletet tartunk. Kérjük híveinket, hogy ügyintézést próbálják telefonon, vagy E-mail-en intézni.
            Telefonszámunk: 405-5869/ üzenetrögzítő is/
            E-mail címünk: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
 
Sürgős esetekben, aki szentgyónást kér, kérjük, hogy előzetesen telefonon egyeztessen a megadott telefonszámon.
 
Kérjük, hogy esedékes befizetéseiket próbálják postai befizetési utalványon, vagy bankon keresztül intézni, vagy egyszerűen halasszák későbbi időpontra.
Bankszámla számunk: 10102237-31598805-00000009 /Budapest Bank
                                    RSZTM Plébánia 1161.Bp. Templom tér 3.
 
Haláleset alkalmával a temetői temetéseket a megadott időben elvégezzük, urnás temetést urnatemetőnkben egyeztetett időpontban végzünk, és kérjük a gyászolók szűk családi körben történő megjelenését.
 
                        Híveink megértését kérve, köszönettel:
 
                                                                                    Urbán Gábor, plébános
Budapest, 2020. március 19.