14-én Hamvazószerda, szigorú böjti nap.
Péntekenként keresztút 1/2 6-kor, hústilalom.
15-én szentségimádási nap
Elsőáldozók felkészítése 18-án kezdődik
Február 11-én kezdődik a Házasság Hete

Bővebben: kattints a cikkre!

  
Szerdán, 14-én kezdődik a Nagyböjt, Hamvazószerda lesz. A Néri Szent Fülöp Iskola részvételével reggel 8 órakor tartunk szentmisét, a plébániai mise és hamvazás este 6 órakor lesz. Hamvazószerda szigorú böjti nap, felnőtteknek ügyeljenek erre!

Február 15-én van a plébániánk egyik éves szentségimádási napja. Csütörtökön tehát 9 órától nyitva lesz a templom, és az Oltáriszentség előtt mi képviseljük ezen a napon az egész egyházmegyét. Aki biztos időpontban tud egy félórát-órát tölteni, kérjük iratkozzon fel a sekrestyében. Este 5 órakor lesz közös szentóra.

Nagyböjtben péntekenként este a szentmise előtt, ½ 6-kor kezdve, közösen imádkozzuk a keresztutat. Nagyböjti péntekeken a hústilalom is kötelező, ha magunk határozzuk meg az étkezésünket!

Vasárnap, 18-án megkezdődik az elsőáldozásra készülő gyerekek számára a felkészítés. A 9 órai szentmisére várjuk őket, a szentmise után a plébánia közösségi termében lesznek a foglalkozások.

Február 11-én kezdődik a Házasság Hete, amely a házasság és a család jelentőségét szeretné tudatosítani a társadalomban.